A system of indicators for evaluating the motivation of employees for work in telecommunication enterprises - Skačkauskienė, Ilona; Kiselevskaja, Anželika (Business: Theory and Practice, 2014)
The article examines the main problem dealing with the evaluation of the motivation level of employees for work in telecommunication enterprises. The paper considers motivation factors taken into account for the purpose of establishing the general motivation level of the employee. The article describes the classification of the presented factors and determines their significance. SAW method has been used for creating a system of indicators for evaluating the level of motivation.Telekomunikacijų įmonių darbuotojų darbo motyvacijos vertinimo rodiklių sistemaSantraukaStraipsnyje  nagrinėjamos  telekomunikacijų  bendrovių  darbuotojų  motyvacijos  problemos,  atskleista  motyvacijos  veiksnių vertinimo problematika. Išnagrinėti motyvaciniai veiksniai, pagal kuriuos nustatomas bendras darbuotojo motyvacijos lygis. Pateiktas motyvacijos veiksnių klasifikavimas, nustatyti veiksnių reikšmingumai. Išnagrinėjus teorinius ir praktinius skatinimo veiksnių vertinimo aspektus, taikant daugiakriterį SAW metodą, suformuota motyvacijos sistemos vertinimo rodiklių sistema.Reikšminiai žodžiai: darbuotojų darbo motyvacija, vertinimas, metodas, rodiklis.