Kraštovaizdžio architektą Antaną Taurą (1912–1988) prisimenant - Deveikienė, Vaiva; Deveikis, Steponas (Journal of Architecture and Urbanism, 2013)
“Kraštovaizdžio architektą Antaną Taurą (1912–1988) prisimenant” Journal of Architecture and Urbanism, 36(4), pp. 304-306.