Monografija „Nuo urvinio žmogaus iki šiuolaikinio megalopolio“ - Bardauskienė, Dalia (Journal of Architecture and Urbanism, 2013)
Book “Monografija „Nuo urvinio žmogaus iki šiuolaikinio megalopolio” review. Journal of Architecture and Urbanism, 36(4), pp. 307.