Kultūrinės miesto funkcijos potencialas ir jo raiškos formos urbanistinėje struktūroje - Butkus, Tomas S. (Journal of Architecture and Urbanism, 2007)
Potential of city’s cultural function and its forms of expression in urbanThe problem of city’s cultural function (CF) is discussed in the paper. The author analyses the question of CF nominal values and their system. Cultural potential and its forms of expression in an urban sructure are evaluated on the basis of this system.Article in Lithuanian.Santrauka. Nagrinėjama kultūrinės miesto funkcijos (KF) problema. Autorius aiškinasi nominaliąsias KF vertes ir jų sistemą. Remiantis šia sistema vertinamas kultūrinis potencialas ir jo raiškos formos urbanistinėje struktūrojeReikšminiai žodžiai: kultūrinė miesto funkcija (KF), nominaliosios vertės, kultūrinis potencialas, raiškos formos, urbanistinė struktūra.First published online: 21 May 2013