Dual relations of linear thin general shell theory - Karkauskas, Romanas (Journal of Civil Engineering and Management, 1997)
Dualios priklausomybės tiesinėje plonų apibendrintos formos kevalų teorijoje Straipsnyje naudojant Kirchofo-Liavo hipotezę išvestos plono apibendrintos formos kevalo elemento dualios priklausomybės. Jas sudaro diferencialinės pusiausvyros ir geometrinės lygtys kreivalinijinėje koordinačių sistemoje. Pateiktos priklausomybių kvadratinės formos koeficientų reikšmės įvairiose koordinačių sistemose, kurios gali būti taikomos konkrečios formos kevalams skaičiuoti. First Published Online: 26 Jul 2012