Determination of the temperature of uncovered steel constructions using numerical methods - Bednarek, Zoja (Journal of Civil Engineering and Management, 1996)
Denginio metalinių konstrukcijų temperatūros nustatymas skaitmeniniu metoduStraipsnyje pateikiamas denginio metalinų konstrukcijų (santvarų, sijq ir kt.) temperatūros nustatymo skaitmeninis metodas, kai gaisro režimas standartinis. Pagai analizuojamas teorines paklaidas ir lygtis yra sudarytas algoritmas. Pasiūlymams realizuoti naudojama T-kon programa; ji lengvai taikoma praktiniams uždaviniams spręsti. Naudojantis siūlomu metodu, greitai ir nesunkiai gali būti apskaičiuojami temperatūros pokyčiai metalinėse konstrukcijose gaisro metu.First Published Online: 26 Jul 2012