Eugenijos Kupčinskienės knyga „Aplinkos fitoindikacija“ - Naujalis, Jonas Remigijus; Meškauskaitė, Edita (Journal of Environmental Engineering and Landscape Management, 2013)
"Book ‘EUGENIJOS KUPČINSKIENĖS KNYGA „APLINKOS FITOINDIKACIJA“’ review" Journal of Environmental Engineering and Landscape Management, 21(3), p. 233-235