The construction of loci with a cyclical symmetry by the R‐functions - Semerich, Yu. S. (Mathematical Modelling and Analysis, 2005)
This paper deals with the development of the R‐functions method for construction of equations describing a boundary of locus in the case of cyclical symmetry. The proposed method is based on transformations of coordinates and canonical locus. Hodografo su cikline simetrija konstravimas R – funkcijų metodu Darbe pateiktas būdas, kaip pritaikyti R‐funkcijų metodą taip vadinamų ciklinės simetrijos sričių kontūrų lygtims sudaryti. Pasiūlytasis metodas pagristas koordinačių transformavimų, pasinaudojant kanoniniu hodografu. First Published Online: 14 Oct 2010