Convergence acceleration and linear methods - Tammeraid, I. (Mathematical Modelling and Analysis, 2003)
Two λ‐convergence propositions for linear methods A = (Ank ), while Ank are linear bounded operators from Banach space X into Banach space Y, are presented. These results are applied to study convergence acceleration of linear methods. Konvergavimo pagreitis ir tiesiniai metodai Santrauka. Pateikti du λ ‐ konvergavimo teiginiai tiesiniams metodams A = (Ank ), kai Ank yra tiesiniai aprėžti operatoriai iš Banacho erdvės X į Banacho erdvę Y. Šie teiginiai taikomi tiriant tiesinių metodų konvergavimo pagreitį. First Published Online: 14 Oct 2010