Generalized linear methods and convergence acceleration - Tammeraid, I. (Mathematical Modelling and Analysis, 2003)
Several λ‐boundedness propositions for generalized linear methods A = (Ank ), while Ank are specially fixed linear bounded operators from Banach space X into X, are presented. These results are proved using necessary and sufficient conditions for inclusion Amλ X ? mμ X . Apibendrinti tiesiniai metodai ir konvergavimo greitinimas Santrauka. Straipsnyje pateiktos kelios λ – aprėžtumo teoremos apibendrintiems tiesiniams metodams A = (Ank ), kur Ank yra tam tikri fiksuoti tiesiniai aprėžti operatoriai, apibrėžti Banacho erdveje X X. Teoremos įrodytos naudojantis būtinomis ir pakankamomis sąlygomis Amλ X ⊂ mμ X . First Published Online: 14 Oct 2010